Täta givar nu….

Det flängs en hel del nu. I söndags fick vi en 7:e plats i Mantorp. EN RICO trivdes inte riktigt på den skitiga och tunga banan men höll farten hyfsat ändå på nytt rekord och var inte så långt efter täten. ULM DE CALIX drog i väg till spets i monteloppet i Eskilstuna i måndags, fick sedan rygg ledaren och fullföljde fint på nytt fint rekord (1.15,5/2140a) som 3:a. Han närmar sig toppformen och fick värdefulla startpoäng. LEO MESSI hängde mest med i sitt lopp men knep sista pengen och blev 8:a. I går blev det en hel dagsutflykt till travbanan i Karlstad. ALLEGRO BRICK fick fin resa och nådde maxutdelning som 3:a. Loppet gick fort hela vägen och hästen bör gå framåt med det loppet. Vi ska ändra lite i utrustning och balans till nästa start. LOOKING COOL blev 6:a. Det märktes att han inte startat på länge och att det saknades tempo i hästen. Han kunde inte alls haka på sista halv varvet. Han bör dock också gå framåt med loppet och är han fräsch så får vi sikta på ny start om ett par veckor. I morgon banjobb i Mantorp med BAMBI FLASH och ZINGO BRICK sedan blir det Örebro lördag kväll med två hästar, LEO MESSI får rycka upp sig. Ska ändra lite i utrustningen denna gång. Täta starter ett plus ? KAY ADAMS känns jättefin hemma efter förra starten. Gör ju jämt bra ifrån sig och jag siktar på ett lopp på rulle den gång. Blir det tempo på loppet så ska hon räknas med chans.

image

Ny tävlingsutrustning inhandlat till stallet. Med o sponsrade detta inköp var två av stallets hästägare. Bertil Nilsson och Folke Platemark. Stort TACK till dessa gentlemän! //MLA 2016-04-20//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.