Jameson Lee på gång igen…

DSC_0877Två 3:e platser (med ”mersmak”) och ett väl genomfört montékval blev facit på utflykterna nu i veckan. På ”Eskils” i tisdags hade BALLETMEISTER lite positionsstrul under vägen och hade lång fram när lånekusken Calle Lindblom hittade ut och avslutningen var av bästa märke. Lilla 3-åriga BAMBI FLASH återkom idag i Örebro efter 3 månaders frånvaro pga diverse problem. Hon värmde inte bra men i loppet var det en helt annan häst och jag var riktigt nöjd med henne och att hon fick ett fint lopp och inte var tom i mål som 3:a på 17,7/2140a. LOOKING COOL var nära galopp direkt men jag lyckades parera men vi hamnade långt bak. Han kunde sedan inte förbättra sig.
 I onsdags kväll styrdes kosan till Valla. Stallets nestor 6-åriga JAMESON LEE (bilden) har inte tävlat sedan i mars. Han blev skadad och fick vila upp sig på grönbete på Västkusten. Det kanske gav lite nytänding. Nu har han tränat på under hösten med en del ridpass bla. När han nu kvalade i monté såg det riktigt trevligt ut och han gör ev comeback innan året är slut.
 Här hemma tränar vi på och även skor en hel del nu. Det har blivit isigt både på körbanor/vägar och i hagar och det är broddskor som gäller. Själv skadade jag ett revben förra veckan och får vara lite försiktig med att skratta och att hosta. Att jobba går skapligt…
//MLA 2014-12-18//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.