Stallmatch på gång…..

Tänka sig att solen gluttade fram en aning under dagens träningar. Vi har mest kört hästarna i skogen. Lite plus på BAMBI FLASH som är på gång igen efter förkylning och skada. Hon ska med till banan nästa vecka för test. Aktuella dit också WELLINGTON LEE och JAMESON LEE, den sistnände gick ett 1.25-jobb i lördags och var ok. LOOKING COOL var också med förra lördagen. Jag körde ett 1.19/1600m och var klart bra. En tilltänkt start på fredag är dock tveksamt eftersom han trampade sig rejält i veckan. Unghästarna oförändrat bra. 
 En del resande nästa vecka. Det blir ”stallmatch” på Mantorp på måndag då vi har två kusar i samma lopp. En resa till doktorn är med i ”pipeline”, ZINGO BRICK och EN RICO dit. Samt redan nämnda banjobb är inplanerat.
MANTORP måndag 1 dec, kvällstravSAM_4546BALLETMEISTER (lopp 9) har hög grundkapacitet men haft svårt att vara hel. Nu är han behandlad sedan senaste starten. Han är ganska tunt jobbad men jag tror han räcker bra ändå från bra läge. Kusken Henrik ”Valpen” Nilsson (bilden) brukar inte göra så mycket misstag.  KILS TITAN (lopp 9): har gjort två skapliga lopp på slutet. Tyvärr fick han iskallt läge igen och tar knappast sin första seger här. Ska tävla med en ny sorts bakskor som kan ge lite pluseffekt.

10819028_10203865771699647_1734554685_n
En av stallets medhjälpare Tommy ”Guldhjälmen” Stark tog ett trevligt initiativ och köpte in ny kaffemuggar.. Oklart dock om han därmed räknar med att fikarasterna ska bli längre. Isåfall har han misstagit sig rejält…..
//MLA 2014-11-28//

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.