Midsommar – Redan!

IMG_1247Hej o hå vad tiden går. Redan midsommarhelg ju. Det blir en lugn o städad sådan för undertecknad eftersom det vankas lunchtävlingar i Lindesberg på midsommardagen. Vi har KAY ADAMS till start i det traditionella Midsommarloppet där. Det är två försök där de sju bästa går till final senare under eftermiddagen. Hästen verkar bortglömd i tipsen och kan nog skrälla i sitt försök för jag tycker hästen verkar vara i toppform och tävlar nog barfota runt om i försöket. På måndag lastar vi två hästar till ESKILSTUNA som kör kvällstrav med breddlopp. HIGH ABOVE har varit blek i två montestarter på slutet. Vi har ökat träningen något efter den senaste starten och allt verkar bra. Barfota runt om nu och kan öppna väldigt snabbt. ALLEGRO BRICK är uppkollad efter två tama insatser efter lång vila. Han har även fått några tuffare jobb efter senaste loppet. Ska ändra lite i utrustninngen och normalt ska han duga en bit men jag håller låg profil då han är svårbedömd för dagen.

IMG_1249I måndags fick vi en 4:e resp 5:e plats i Mantorp. ANDY PANDY ONE (bilden) dummade sig från start och tappade mark. Reparerade bra till fjärdeplatsen men hade nog varit tvåa utan grov störning 800m kvar. VANILLA STREAMLINE felade i en tajt situation i första sväng och tappade massor. Fick en rejäl genomkörare i upphämtningen till 5:e platsen och kändes då bra. AMOUR STREAMLINE hamnade långt bak. Hon hängde med skapligt men räckte inte till peng medan EN RICO kändes bra men kvävde sig nog i en omstart bakom bilen för när loppet väl gick fanns ingen kräm kvar och han kändes inte alls bra. Vi får ta nya tag och jag kikar efter lopp åt nya lopp åt kvartetten.

Aktuella för banjobb veckan efter midsommar: LOVEKILLER U.M, MEDALLION, MATRIX AGAIN, SCORZONE och STEVE BULL. Vi får se vilka det blir och vilken dag det blir. Glad Midsommar alla! //MLA 2017-06-22//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.