40 år sen sist !

Facit från gårdagen blev: LOOKING COOL 5:a från spets. Kanske borde vunnit? Kusken var dock nöjd med hästens insats. Ska lättas i balansen till nästa gång.  KILS TITAN 7:a, fick fin resa men sprang mest och ”sussade” igen. Vi får hänga in en väckarklocka i boxen och ska även ändra lite i hans foderstat.
En söndag em för ett par veckor sedan fick jag besök i stallet av hästägare Janne ”Laritz” Karlsson med familj. Dom deläger 2-åriga LARITZ CROWN. Janne är en trogen Valla-besökare och varit hästägare i många år bla hos S H Johansson och H-O Sundberg. Denna söndag fick den intresserade ägaren åka med tränaren en tur på banan och även hålla i tömmarna och köra ett par varv….
För första gången på 40 år (!!!)… och den här gången gick det betydligt lugnare till.
8552_510069312414322_1911130434_n
-Ja, förra gången blev det en rejäl skentur. Min pappa hade stoet Sue Day i träning på Solvalla i början av 7o-talet. Det var ingen stjärna men hon var 2:a en gång för Hann’e. När den sedan flyttades från Olle Olsson till en liten tränare i Rättvik fick jag prova på banan en gång. Ja, det blev en 7-8 varv i fullt sken innan jag fick stopp på henne…, berättade Janne ”Laritz” om sin förra uppsitning.
  Jag tyckte det såg stabilt ut och den 40 år gamla åkturen verkar inte sitta kvar på självförtroendet hos Karlsson som till vardags arbetar som konstagent.
//MLA 2013-09-18//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.