Seppo nöjd med Bambi Flashs debut !

SAM_4724Vagnhäradbon Seppo Vähli-Taino gjorde resan till Lindesberg igår och fick se sin Bambi Flash debutera med en 3e plats på bra sätt. Seppo som även är uppfödare till stoet sken ikapp med tränaren och kusken efteråt. Bambi skötte sig exemplariskt och efter en fin styrning levererade hon en snabb avslutning. Jag tror att hon kan bli nyttig framöver men jag siktar på att matcha henne lite försiktigt och nästa start blir troligen den 26:e i Linde igen.
Seppo har inte hotat med att återuppta sin körlicens igen. Men på 80-talet körde han en del lopp i Sverige och i Finland. I klädd vit/blå dress (vad annars?…) blev det 1986 en pinne med hästen Pearls Pia på den lilla banan Kannus i mellersta Finland.
SAM_4719

Sivert Johansson och Lasse ”Stall Bahamas” Medström var med som medhjälpare på utflykten till Lindesberg. Det ”viskades” om tunga platsspel på Bambi och pengarna ska ha räckt till betydligt mer än glassen på hemvägen… Kul !
NÄSTA STARTER:
ESKILSTUNA tis 10 juni, kvällstrav
KILS TITAN (lopp 2): hamnade långt bak senast men fullföljde bra i skymundan. Efter det har han tränat bra hemma (bla nytt banrekord här på gården !!) men det är i lopp det ska bevisas. Han har iskallt läge igen som drar ner förväntningarna. Hoppas på en slant.
LOOKING COOL (lopp 11): fick omöjligt lopp senast och dessutom tror jag inte han var helt frisk då. Han blev sliten efteråt och har fått ta igen sig. Nu återkommer han och han känns fin men är mycket tunt jobbad. Siktar på ett snällt upplägg. 
//MLA 2014-06-07//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.