Allegro Brick premieloppad !

SAM_4873
I gassande värme på Sundbyholm idag avverkade ALLEGRO BRICK (hingst e. Make It Happen-Minerva Brick) sitt premielopp. Med exemplariskt uppförande inkasserade han med lätthet premiebidraget på 20 lök till ägaren Bertil Nilsson.  Jag tyckte han var lite lat första varvet men sen blev det fart under hovarna och han knallade 1.27 sista varvet utan bekymmer.
  Med till banan  var även MEGA KING. Denna testade jag att kvala för en tid sen. Då var han som en tickande bomb och felade upprepat. Efter det har han fått haka på till banan ett par gånger och gnuggats på. Han är rätt svår och kommer behöva ännu mera tid innan han är startklar men får ev testa ett kval igen inom närmaste veckorna.
 Arbete hemma hela veckan väntar med avbräck för en lång resa……..
ÅMÅL onsdag 9 juli, em trav
BAMBI FLASH (lopp 1): hon känns jättefin hemma efter sin seger i senaste starten. Nu möter hon väl lite bättre motstånd. Får vi en bra start från springspåret och det blir en bra position tror jag ändo på chans. Inga ändringar.
KILS TITAN (lopp 6): börjar det bli tjatigt att säga att han tränar som en kanon..  men det gör han faktiskt! Men sviker i loppen tycker jag. Kan öppna och med Tomas Dahlborg i vagnen på en 800m bana så känns det lite spännande med framspår bakom bilen. Jag rycker alla skor o slänger på jänkarjollen.
//MLA 2014-07-07//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.