Bra underlag nu….

Fantastiskt fina underlag att träna på nu. Skogsvägarna bjuder på is och packad snö, ett underlag som är så optimalt det kan vara då hästarna trummar på i backarna. Hemma vid täcker massa snö slingan. Där har 2-åringarna fått pulsa på idag och de kändes starka o fina, allihop. Av de äldre kan vi nämna att storvuxna ZINGO BRICK nu tränar på i full dos. Han behöver bygga på sin stora kropp och inte startaktuell på ett tag nu. En start för stallet nästa vecka:
ESKILSTUNA tisd 27 januari, kvällstrav
BALLETMEISTER (lopp 10): hängde töm i senaste starten men var inte trött. Han har tränat i backen efter det och känns stark. Loppet håller hyfsad klass för att vara ett uppsamlingslopp men han duger säkert långt och han kan göra en del själv i loppen.
10937630_10204297937023510_2132535156_n
LOOKING COOL (bilden) har alltid haft oddsen emot sig med sköra hovar och ben. Igår återkom han efter nya hovproblem. Det blev en 6:e plats efter ett lopp mestadels utan rygg. Förhoppningsvis kan han hitta formen om han nu får starta på lite. En 6:e plats blev det även för KILS TITAN på Mantorp igår. JAMESON LEE fick jag tyvärr stryka. Han är tjock i ett ben och får kollas upp.
 //MLA 2015-01-23//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.