Kay Adams fin i andra raka!

imageJubel på Sundbyholm igår då KAY ADAMS tog andra sin andra raka triumf. Vi hade en lämplig uppgift i ett långlopp. Stoet har lärt sig öppna bättre från start och vi kunde ganska omgående komma till ledningen och väl där blev det en helt odramatsik upplösning till vinnaroddset 2,75. Hästen känns mycket fin för dagen och jag smider lite planer på att prova henne på V86 och V75 nu i december.  I monteloppet knep ULM DE CALIX en 5:e plats. Han såg segeraktuell ut i sista sväng men krafterna ebbade ut lite sista biten. HIGH ABOVE däremot blev struken. Han uppträdde stressat i voltningen och gjorde det omöjligt för ryttaren att sitta kvar i sadeln. Dessbättre klarade sig både häst och jockey helskinnade från debaclet. I måndags fick vi en 2:a plats på Mantorp. LEO MESSI återkom efter paus och gjorde en fin insats.

image

KAY ADAMS och undertecknad flankeras av stoets ägare Lars- Erik ”Bahamas” Medström och Sivert ”Smugglarn” Johansson i stallet efter segern igår. Medström rundande ju nyss 70 bast och igår bjöd den fd muraren på en cigarr-show i vinnarcirkeln.

– Det såg så jäkla bra ut så jag plockade fram den och tände den redan 300m kvar, kommenterade han det infallet och meddelade samtidigt att det var en äkta ”Havanna” inhandlad på Dominikanska Republiken under en semesterresa med sin hustru Elsa. //MLA 2016-11-23//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.