Dags för Elitloppet….

IMG_1180Folkfest på Solvalla i helgen. 67:e upplagan av Solvallas Internationella Elitlopp ska köras. Jag ska försöka ta mig dit. Mitt första Elitlopp på plats såg jag 1994. Copiad (med Erik Berglöf) vann och maken till stämning har jag aldrig upplevt. Det blev verkligen ett minne för livet. Årets upplaga håller bra klass och det ska bli spännande som vanligt. Ett Elitlopp är alltid ett Elitlopp som jag brukar säga och det upplevs bäst på plats. Innan dess väntar dock en tur till Lindesberg på torsdag där det körs eftermiddagstrav; AMOUR STREAMLINE gör första starten för oss. Ganska mycket mängdtränad men har inte gått fortare än 1.20/2100m inför detta. Hoppas hon gör ett bra lopp och fixar en placering. ALLEGRO BRICK lopp i kroppen nu och känns fin. Lite problem med en hov och kommer inte tävla på optimal balans. Kanske ett helstängt huvudlag. Platschans. ANDY PANDY ONE gjorde det bra senast som 2:a. Kan en del och bör gå framåt för varje lopp nu. Tränar bra och hoppas han kan vara bland de tre igen. Troligen helstängt huvudlag denna gång. //MLA 2016-05-23//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.