En travlådas historia….

SAM_4281Travväskan har gjort sitt. Jag trodde jag var smart när jag beställde en stor fin väska ifrån Finland men den höll inte ett år ens. Det har även klagats från stallets ”matrialare” att den varit tung och otymplig. Så nu får det bli låda ett tag…. Detta föranledde tränaren att leta långt in bland gömmorna och fann då farsans gamla travlåda. Rejält sliten och bortglömd. Det är lite nostalgi med i bilden också. Det är ett fint hantverk som gjordes av min morfar Alrik Lindström och var en julklapp till far min 1973. Lådan kan alltså var landets äldsta sel-låda, med sina 40 år (!) på nacken. Med hjälp av smålärlingarna är den nu uppfixad lite och kommer användas när det blå/gula stallet är ute på                                                           travresor.
SAM_4264
//MLA 2014-03-11//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.