En ut…. En in…

Julen har regnat förbi och det med besked. Så mycket plusgrader och regn har inte någon jul varit som jag kan minnas iallafall. För hästarna är det inte så roligt med skitigt o lerigt i hagar o så men vi har bra underlag att träna på och vi gnuggar på rejält i skogen med dem. I dag har vi tränat åtta st och det har sett bra ut. Blir även nån träning i helgen.

Photo King

Photo King


En häst har lämnat ladan, stoet Wind Beauty har flyttats till ny tränare och vi har fyllt på i stallet istället med den ostartade 6-åringen PHOTO KING (e Super Photo Kosmos – Komma, äg Anders Binklinge, Vrena). Valacken har visat lite fart i de jobb jag hunnit köra men uppträder lite nervigt och får träna på hemma ett par veckor.

Innan vi skålar i champange på nyårsaftonskvällen får vi hoppas att det blir av flera anledningar. Under dagen gör stallet årets sista starter och två dagar senare börjar vi starta igen. Årets första travresa bär till Mantorp. Jag återkommer i tävlingsulkyn igen efter kortare uppehåll. Med nytändning eller inte återstår att se…

ESKILSTUNA tisdag 31 dec, lunchtrav
KILS TITAN (lopp 2): hänger med godkänt utan att tokglänsa. Hade lite sparat senast, enligt kusken. Trist läge nu och hyfsat emot. Barfota igen troligen men knappast nåt för lirarna ändo. Måste visa mera tycker jag.
LOOKING COOL (lopp 6): lite oturlig galopp senast. Pigg o fin i jobb och har nog fin form. Vet inte hur han kan öppna bakom bilen men siktar på att ta mig till spets. Duger nog en bit därifrån.
MANTORP tors 2 jan, lunchtrav
JAMESON LEE (lopp 2): kom bort senast men gick hyfsat i skymundan som 6:a. Han har verkligen ingen tur i spårlottningen och får börja från skitläge igen. Måste ha lite tur om han ska blanda sig i segerstriden. Han tävlar med för dagen optimal balans om bra bana.
//MLA 2013-12-27//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.