Fullt upp….

Hästar har gnuggats från tidig morgon till sen kväll idag här på banorna. ”Andre-tränarn” har haft ledigt och jag har fått lite hjälp av Gurkan Hellman istället. Det har gått bra. Har även fått ta emot lite halmleveranser. Vi har nu bunkrat på oss fin halm för nåt år framåt vilket känns helt Ok…
Kylan tränger sig på och det börjar bli ruggigt. I morgon blir det unghästauktion hela em och kvällen sedan får vi hoppas ”sola lyser i Karlst´a” på måndag då vi ska dit och tävla:
FÄRJESTAD månd 30 sept, em-trav
LOOKING COOL (lopp 1): skör häst, fått två lopp i kroppen. Jag är nöjd med hur han känns här hemma och han lättas lite i balansen. Femtespår har han klarat förut men känns inte optimalt. Hoppas på en skaplig slant om han fungerar igen.
JAMESON LEE (lopp 3): glöm måndagsstarten, vi hamnade illa till och det blev fel. Håller nog formen men totalt iskallt läge igen. Får svårt att vinna. Troligen blir det helstängt… för första gången.
SAM_3428
WIND BEAUTY  var lite snörvlig i början av veckan. Jag strök henne från onsdagens lopp och hon fick några dagars lugn i hagen istället. Nästa vecka kan vi nog jobba henne som vanligt och förhoppningsvis är hon tillbaka inom kort.
//MLA 2013-09-27//  

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.