Jubel i Lindesberg !!!

SAM_4795Treåriga stoet BAMBI FLASH (bilden) visade fin uppfattning redan i debuten som 3:a och idag kom första segern! Vi klarade ut en trång situation kort efter start men jag hittade ändo andra ytter. Loppet gick mycket långsamt och vi fick attackera 7oom kvar sedan avgjorde hon säkert på upploppet till seger till oddset 8,80. Det är en fin liten travare som jag hoppas kan bli nyttig. Stort grattis till ägaren Seppo Vähli-Taino som även är uppfödare. Det jublades även högt bland gubbarna i MLA-gänget.. Det pratades om feta vinnarspel i bilen på hemvägen hörde jag.
 Looking Cool blev 4:a i lärlingsloppet. Hästen gick riktigt bra efter en del strul på slutrundan. Han såg fin ut och håller bra form.  Båda hästarna startar inom ett par veckor igen om de tar loppen på bra sätt.
På Mantorp i måndags fick vi med oss en matlapp. KILS TITAN blev 8:a efter att ha ledsnat i sista kurvan efter tuff resa.
SAM_4793
WELLINGTON LEE (närmast) och hans kompis ZINGO BRICK. Två 3-åriga Super Arnie-söner som kvalade in i början av veckan. Den förstnämnde levererade ett bra slutvarv. Zingo skötte sig också bra. Nu ska dessa två få lite ledigt och käka gräs nån vecka sedan fortsätter vi förbereda dem på allvarets stunder…
//MLA 2014-06-26//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.