Laritz Crown fin i första banjobbet !

I går kväll hade Banmästarn på gården gjort skäl för den (höga?!)  lönen. Vi hade kanonbanor idag för de 6 hästar som tränades på förmidagen.Plusjobb på JAMESON LEE som svek senast men som inte hade helt bra blodvärden direkt efteråt då.
SAM_3149
Sedan det bar iväg till Mantorp där 2-åringarna  BAMBI FLASH (tv) och LARITZ CROWN jobbades på, om möjligt, ännu bättre banunderlag, rena dansgolvet. Nöjd var jag även med hästarna. För Going Kronos-sonen Laritz Crown var detta första banjobbet. De travade 1.35/2100m på ett bra sätt.
   Imorgon kväll är det mycket stor sport på Solvalla. Jag har tänkt ta mig dit som ”turist”. Vill framför allt inte missa se återseendet på banan av mina idoler från uppväxten, Stig H och ”Osten”. Det ska bli kul.
  Nya jobb på Mantorp på torsdag då tvååringarana AXELIA och ZINGO BRICK ska dit. Båda känns bra här hemma och är snart aktuella för premielopp. Sen blir det en fredagkväll i Örebro…
ÖREBRO fredag 16 aug, kvällstrav
WIND BEAUTY (lopp 2): avslutade bra i lördags efter lucka i sista sväng. Hon verkar väldigt pigg hemma efter det och täta starter behöver inte vara en nackdel. Hon är bättre en raden men måste köras på chans och skulle det stämma kan det bli en plats. Hon får tävla med greppskor denna gång.
//MLA 2013-08-13// 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.