Ljusskygg fredag…

Det blev en lång arbetsdag här hemma denna ljusskygga höstfredag. Vi har luftat de flesta av stallets hästar idag och det har rullat på bra. BAMBI FLASH och WELLINGTON LEE har jobbats igång efter förkylning och gick intervalljobb idag. Det äldre gardet JAMESON LEE och LOOKING COOL ska in till banan i morgon för jobb. 
   NIKLAS KLIPP ska till Solvalla på tisdag och opereras i en bak kota, men de övriga fyra 1,5-åringarna sköter sina träningspass på mycket bra sätt.
   Vi fick två 6:e pris i Örebro igår. KILS TITAN plockar oftast en slant. Nu höll han skapligt efter dödensresa igen. ZINGO BRICK hade ingen bra dag. Efter en fin värmning spelades han till favorit på toton. Tyvärr började han att bryta och jag ”tvingades” avancera till spets för att nå innerspåret. Det kostade lite och den lösa banan kan ha gjort sitt till varför han var trött redan 400m kvar. Inga mer starter för honom i år. Vi kollar upp honom.
   I Zingos lopp igår (lopp 2)  blev det två omstarter trots att det handlade om bilstart. Den första omstarten var spektakulär. Startbilen hade börjat rulla då det helt plötsligt dök upp ett ekipage som skulle starta i lopp 9… Det orsakade karambolage och det blåstes till omstart såklart. Oklart hur ekipaget tog sig in på banan. Oklart också om kusken tog en ”rövare” och provade starta i fel lopp eller om han hade bråttom hem och inte ville vänta tills lopp 9…..
10716238_10204970058191871_1310365369_n
ANDY PANDY ONE hingst 1,5 år efter Andover Andover. Jag ropade in hästen på auktion höstas. Känns i dagsläget som det inte är nåt jag kommer att ångra.
//MLA 2014-11-21//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.