Lopp 10 i Örebro.. Lopp 11 i Mantorp….

Torrväder. Bara tacka o ta emot. Fina banor att träna på och alla inblandade i träningsverksamheten, inklusive hästarna, verkar nöjda. Arbetet rullar på för högtryck. I dag var det även en del besök av hästägare och det blev en stunds fika också.
  
 Unghästarna sköter sig men har börjat hosta lite så vi får se hur det utvecklar sig och även om det slår mot det äldre gardet. Vi har nämligen två starter på gång. ÖREBRO imorgon, ZINGO BRICK (lopp 10): får köras på innerrälsen denna gång. Är han så bra som jag hoppas så kan han dyka upp där framme om vi hittar ut. MANTORP måndag KILS TITAN (lopp 11) ja det blir en sen afton även då… Han trampade sig i måndagsjobbet men det får jag nog ordning på. Hyfsat läge o bra kusk i opassande proposition och kan behöva lite flax. Hästen har ju aldrig vunnit..Dags nu?
  Stor travfest på Sundbyholm i helgen både lördag o söndag. Jag har inte möjlighet att närvara där. Arbete samt utflykt med barnen är på agendan. Ni hästägare och övriga i stallets fanclub som behöver fribiljetter hör av sig till mig!
SAM_2809
KILS TITAN är en fin travare men som ännu är segerlös och har väl visat sig vara en kille som inte kämpar ihjäl sig sista biten. Lite uppåt i monté på slutet men nu på måndag är det sulky bakom igen…
 
//MLA 2014-10-29//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.