Mega King allt bättre…

En 5e resp en 4e plats blev resultatet för stallets hästar nu i veckan. BALLETMEISTER fick inte alls travet att stämma på Solvalla och med tanke på det gjorde hästen en mycket bra insats. Han måste kollas upp innan nästa framträdande. KILS TITAN susade iväg till spets i lärlingsloppet på Örebro. Han såg ut som en vinnare i sista sväng men kunde/ville inte stå emot över upploppet. Han kommer ut igen på Mantorps trav i påsk.
Till Mantorp går dock resa redan på måndag. BAMBI FLASH kvalar. Känns fin men varit brunstig i veckan. LOOKING COOL (startar i lopp 7): Bra i jobb efter senaste starten. Bra läge och jag hoppas han kan vara med där framme.
I träningen hemma under veckan har vi haft plusjobb på MEGA KING. Hästen känns allt bättre och han testas i provlopp nästa vecka. På den tvåbenta fronten ges plus till Tommy ”Guldhjälmen” Stark. Tid läggs ner på att lära ut men han är intresserad och lär sig allt mer. Något vi kommer att ha nytta av.
Min hemma bana Sundbyholm går mot strömmen! F r o m 1 april återupptar man utskicken av travprogrammen till licensinnehavarna samt våra företrädare till hästar vi har i träning! Om ni (företrädare) inte får programmen hem i brevlådan, så hör av er till mig omgående.

”Nät tips !”
www.happyhorses.tv    : Travsida där det bloggas och läggs ut filmer. B la följer man Bodenamatören Enar Gustafsson i programserien ”Stjärnan och amatören”. Missa inte dom programmen. Detta är en rolig figur som är ett nöje att höra på och då inte bara hans trav-anekdoter.
www.sundbyholm.com   : Ny uppfräschning med bla artiklar och webb tv.

//MLA 2014-04-11//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.