När snön kom till byn…..

SAM_4031Jaha, en månad efter jul ja då kom snön. Senaste dagarna även en helsickes vind vilket gett arbetet en extra krydda som kallas kyla. Dagens resa till Valla-kliniken kunde iallafall genomföras, vi kom dit och vi kom hem. Enda missödet var på Tranebergsbron då jag hade Radio Vinyl på lite för hög volym (faktiskt en Pink Floyd-låt f.ö) och hörde inte hur bussen började att hacka. Som den rutinerade ”mecken” man är, så kunde jag elegant glida in på närmaste mack och ja…. ja, fylla på bränsle helt enkelt. Hästarna som var med var EPICUS som blev valack samt FROM ROSEMARY som fick sina knän kollade. Det här är en fin märr som kom skadad för tre månader sedan och det ser fortfarande inte bra ut kunde man se på röntgen varpå fortsatt vila väntar för henne.
 Nästa starter:
MANTORP fredag 31 jan, kvällstrav
JAMESON LEE (lopp 4): duktig hela tiden utan att vinna. Åter lottats till sämsta läget. Han får backa ner i kulliserna och smygas till peng. 
CHILI ON LINE (lopp 8): blödde ur karlederna efter måndagsjobbet och kommer troligen att strykas.
LOOKING COOL (lopp 9): tappade gnistan senast efyter korvköp i sista sväng. Pigg och fin i jobb i måndags. Är fräsch nu och får starta på så regelbundet det går. Står lite tokigt till med tillägg men kan vara en platsskräll. 
SAM_4035
ZINGO BRICK (t.v. nästan helt snötäckt) och kompisen WELLINGTON LEE (t.h.) var som två småbarn när dom kom ut i snön i morse… Roligt med glada hästar !
//MLA 2014-01-28//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.