Ny långresa…

Eftersom provloppen idag på Sundbyholm var inställda så blev det banjobb istället för de hästar som aktuella för dessa. VILJA HA var jag inte helt nöjd med i sitt 1.20-jobb. Hon kommer kollas upp innan comeback är aktuellt. LOOKING COOL travade 1.22/1600m i hans första banjobb sedan januari. Det är skador mest hela tiden som sinkar denna 4-åring. Hans exteriör talar emot honom men viss kapacitet finns. Tar han detta jobb på bra sätt blir det ett likvärdigt banjobb sen väntar kval för hans del.
 Årjäng kör sin största trav för året på lördag med bla V75. Jag gör långresan dit och dyker upp i ett ramlopp med JAMESON LEE men innan dess gnuggas nio hästar hemma imorgon, förhoppningsvis i kortärmat och mörka….

ÅRJÄNG lördag 13 juli, dagtrav
JAMESON LEE (lopp 3): gör fina insatser hela tiden tycker jag och har nu fått ett tilltalande läge då han är kvick ut. Jag ser att det är några bra emot, bla en 1.11-travare.. Vi får göra vad vi kan för att stå emot dom. Han tävlar utan skor och då han verkar lite bortglömd i tipsen kanske vi kan ordna en liten skräll?

SAM_2843
ny häst, AXELIA sto 2 år e Banker Hall. Hästen anlände i tisdags. Verkar vara en trevlig häst som ska tränas ner till premielopp. Ägs av Emma Orefors & LB Sourcing AB.
//MLA 2013-07-11//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.