Nytt år…

LÖRDAG KVÄLL , och inne i nytt år , 2022. Åren tickar på i snabb takt känns det som. För stallets del var året som gick lite annorlunda. Vi håller ju vanligtvis runt 15-16 hästar i rörelsen och så även under detta år men skillnaden var att vi brukar ha hyfsat många unghästar och inte som nu nästan uteslutande starthästar i stort sett. Hästarna fick vara friska och krya och kunde starta på rätt regelbundet. 2020 års 79 starter fördubblades nästan och landade på 140 st år 2021. I inkörda stålar blev det styvt 560.000 kr. Självklart vill man mer men på det stora hela får det anses som ett hyfsat år.
Nya starter direkt in på nya året; direkt på måndag till Eskilstuna med ANDY PANDY ONE. Bra form och blir bara banan fast och fin så dyker han nog upp därframme trots tillägg. En kvartett lastas sen till Solvalla på onsdag. YOUMAKEOURDAY, GODDESS AVENUE , MOONS BLÅLJUS och XANTHIS EUPHORIA kommer alla med form men jagar placeringar i första hand. God fortsättning! //MLA 2022-01-01//

Jula Downton debuterade för stallet i onsdags i ett V75-lopp i Örebro. Han var ringrostig och räckte inte. Behövde säkert loppet i kroppen och får ta nya tag !
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.