Örebroseger !

ONSDAG KVÄLL. En glädjande rapport är att DON BROGAN idag grejade årets första seger till sig. Örebro var banan idag och det var en fantastiskt solig och varm dag. Ledning runt om var segerreceptet och oddset 4 ggr. Femåringen har krånglat en del och galopperat bakom bilen men ändrade värmningsupplägg bla verkar fått honom på bättre tankar. NOVA STARSIX blev 7:a i sitt lopp och får godkänt för det.

Värre var det för det gäng hästägare – vi nämner inga namn – som hamnade rejält på villovägar på väg hem från tävlingarna. ”Gänget” deläger hästar hos oss men även hos andra tränare och idag var de på Örebro för att heja fram en av dessa. På hemvägen ville det sig inte bättre än att chauffören , utan protester från övriga passagerare i bilen , hamnade rejält på ”vingel”. När fadäsen väl upptäcktes var det försent och det ryktas om en timmes extra tid på vägarna. En GPS-uppdatering kanske kan bli aktuell till nästa resa ?

Nästa start söndag Eskils. AWESOME DOC osäker men fungerade senast. Fortsatt bra i jobb. Outsider om han sköter sig igen. Måndag Mantorp; MIXFLOWER fullt godkänd i måndags. Täta starter kan vara plus men tillägg är inte optimalt. ICEBREAKER DS inte startat på ett tag. Behöver lopp och smyger till peng. // MLA 2024-06-26//

Seger för DON BROGAN

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.