På allmän begäran…..

IMG_0712Det har kommit in önskemål om bild från min korta men intensiva karriär som tävlingsryttare i somras. Så, på allmän begäran kan vi säga, så lägger jag ut en (se ovan) bild från den succén. En del har även undrat om det nåt hopp för min del även i år. Svaret i nuläget är: Nej.

Vidare har jag även nåtts av frågor om hur det går för Tommy ”Guldhjälmen” Stark (bilden) i IMG_1090ämnet ”Musik”. Trogna läsare på hemsidan vet att undertecknad brukar roa sig med att sätta honom på plats med lite musikfrågor. Efter att ha visat lite oväntad uppåtform så har han nu halkat tillbaka till sin ”normala” kunskapsnivå. I veckan var han chanslös på Fredrik ”Shakin Fredrik” Willstrand samt Merit Hemmingssons gamla fina ”Jämtländsk Brudmarsch”.

 

Vi har gnuggat på för fullt i senaste dagarna. Alla hästarna är friska och krya och tränar på för fullt. Lite körning även imorgon och sedan är det ju Örebro som gäller på söndag. Imorgon på V75 gör Nuncio comeback och det blir naturligtvis intresant. Örjan vinner väl även med Beppe Am i sista avdelningen? Trevlig helg! //MLA 2017-02-17//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.