Seger för Ulm De Calix !

imageDagens utflykt till den lilla banan Fornaboda utanför Lindesberg slutade med succé för stallets ULM DE CALIX som tog hem segern i monteloppet. Valacken har tränat bra hemma en tid men inte kommit med i loppen. Nu handlade det om första montestarten för oss och i händerna på Sofia Adolfsson blev han en vinnare. Duon svarade för en fin insats och grattis till ägaren Tommy Stark med familj. WELLINGTON LEE blev 8:e placerad i sitt lopp. Vi blev utputtade i vida spår på slutrundan och det grusade möjlighetera på framskjuten plats. Hästen kändes annars fin. Ytterligare en placering fick stallet i tisdags då JAMESON LEE visade lite uppryckning och blev 7:a.

Två tvååringar skötte sig jätte bra i torsdagens banjobb i Mantorp. PERLA DOC och U.BERGS SVANTE jobbade 1.35 på bra sätt. Ett plussjobb på bägge. EN RICO gick jobb ihop med BAMBI FLASH. 1.22/1600m. Inte riktigt nöjd och båda får träna på hemma ett tag nu.

Vi startar en häst i Eskilstuna nu på onsdag. KAY ADAMS kommer ut i lopp 12. Ett uttagningslopp till Amatör SM. Hon känns fin här hemma och ska passas om hon sköter sig. //MLA 2015-07-18//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.