Småfix med hästarnas taxi….

En varm resa till Örebro idag slutade med galopp för WIND BEAUTY, provade henne barfota igen men det fungerar inte just nu. Hon kändes annars stark men kommer att tävla med dojor på i hennes nästa start.
  Det blev en sväng bort till Vrena igår. Kompisen Leif ”Hörsa” Magnusson hjälpte mig att reparera hästbussen som behövde ses över lite. Det gick bra.
En häst har lämnat stallet. Valacken Mega Attack som är såld till amatörtränare.
Det blir en lång dag imorgon. Nästan hela stallet ska jobbas!

SAM_2877             SAM_2880
”Hörsa” Magnusson utförde som vanligt ett gediget arbete då han hjälpte mig med bussen. Tacksamt att få hjälp med sånt man inte klarar själv. Magnusson, amatörtränare men har faktiskt kört en del lopp själv också. Det blev ett 10-tal lopp (i Röd dress med svart rundel) i början av 80-talet. Jag passade oxå på att inspektera dennes senaste nyförvärv. Ett hingstföl e Andover Andover, Den blev jag förtjust i men han är inte till salu så jag får väl hoppas på att jag får styra den i lopp sen istället…..
//MLA 2013-07-18//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.