Snöig fredag på Mantorp…

Då kom snön.. lagom till fredagens travresa till Mantorp. Via en punktering, snigelfart på glashala vägar kom i varjefall transporten fram till banan med våra fyra starthästar. Efter all nederbörd av snö fick vi sko om alla hästarna på plats men vi var ute i god tid så det avlöpte utan stress.  Bäst lyckades JAMESON LEE som leverarade en fin långspurt gram till en 2a plats. Fortasatt form där. KILS TITAN blev 4a, han fullföljde helt ok men lade bort lite mycket krafter innan start, bla i två (!) omstarter bakom bilen. LOOKING COOL blev 6a i samma lopp. Han behövde loppet i kroppen och startar igen inom kort. WIND BEAUTY smögs invändigt i ett långlopp och fick en 5e plats. Han var lite missgynnad av banan och fick inte rätta fästet.
 Det kommer jobbas på som vanligt här hemma kommande vecka, nämnas kan väl också att landsomfattade tävlingen ”VM i V75” är avgjord. Flera av stallets hästägare har deltagit. Bäst lyckades de i lagtävlingen där bröderna Gabriel och Gustav Hellman och deras lag lyckades bli 2a totalt. De är därmed vidare till StorFinalen i februari. Där vankas frågesport och 15o.ooo kr till vinnande lag. Grattis o Lycka till…