Stallsnack 14/9….

DESERT HEART D.S (1 år) lärt sig sele o betsel nu och ska börja tömköras nästa vecka och detsamma gäller för STAND UP STARSIX (1). ZAHIB KLIPP (1) tömkörs varje dag. Fin typ som gör ett stabilt intryck. DIAZ (2) kvickt sto som tränat bra hela tiden men som nu har lite bekymmer med ett bakben. Ska kollas av veterinären i veckan. LEX W.(2) IMG_3427stod skadad en lång tid och har nyligen satts igång igen. STEVIE GARLINE (2) allt bättre även om han fortfarande uppträder omoget ibland. Premielopp inom kort. NICOLE STARSIX (2) (bilden) rejäl märr. Fin i premieloppet i måndags. Kval i senhöst/vinter. XANTHIS EUPHORIA (2) tränar bra och ska med till banan igen inom kort. Kvalar i senhöst/vinter. SHINING VICTORY(2) kom in sent i träning men är en fin sort. Närmar sig premielopp. ALLRISK (3) sen häst som haft en del bekymmer. Tränar på men inte redo för några stordåd ännu. LOVEKILLER U.M. (3) blev 5:a i söndags men är en besvikelse hitills. Det är en fin häst som kunna mkt bättre. Jag misstänker att han inte får syre som han ska och han ska halsundersökas i veckan. STEVE BULL (3) dubbla startgalopper i söndags i Vaggeryd. Fullföljde bra efter det som 7:a och startar snart igen. MATRIX AGAIN (4) har tränat på hela sommaren och närmar sig comeback. Svår sort med viss kapacitet. ANDY PANDY ONE (5) gick väldigt bra igen i måndags, avslutade rejält från kön till en 3:e plats. Bra form och startar igen Mp 24:e eller S den 26:e. JOLIE CHANEL (5) har hängt med till maxutdelning i de två lopp hon gjort för oss. En trevlig häst som känns fortsatt bra i träning. Start E den 25:e. MEDALLION (5) fast med rubbet som 4:a  i tisdags. Hade vunnit med fritt. Håller toppform och ska passas framöver. Start S den 26:e igen. ZINGO BRICK (7) nöter på skapligt i montelopp. Ska ändra lite i utrustning till nästa start som blir E den 25:e. 

IMG_3445

Stallet har investerat i en ny tävlingsulky. Återstår att se nu om stallets hästar får några extraväxlar och tänder till lite när de tävlar i den nu i höst..

-När tränaren ökar i vikt så måste vi ju jämna ut det hela med en lättare vagn, hörde jag att någon sa.  //MLA 2018-09-14/

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.