trav,trav och trav…

Den första riktigt regniga dagen på länge hade vi idag. Det verkade dock inte bekymra hästarna då de känns fina. Samtliga stallets hästar är friska o fräscha och tränar på. Vi ska tävla på torsdag och söndag. Kanske även också på lördag. En häst (Zingo Brick) ska anmälas till Mantorp.
LINDESBERG tors 7 maj, dagtrav
WELLINGTON LEE (lopp 7): en sen fyraåring som agerat väldigt omoget men som släppt till fint sista tiden. Han har tränat 1.20/1600m flera gånger med kvicka avslutningar. Är inte helt att lita på och är lite svårt att bedöma chanserna.
ESKILSTUNA söndag 10 maj, kvällstrav
036KILS TITAN (lopp 1): montelopp.(bilden) Var blek senast men hade startat tätt. Har fått en paus och endast tränat lite under sadel. Ser fin ut men bjuder inte till i loppen. Trist läge gör att chanserna blir mindre.
ULM DE CALIX (lopp 5): gått bra i provlopp. Tommy ”Guldhjälmen” Stark gör här kuskdebut. Trist läge så här i första starten för oss. Är nöjd om de grejar en placering.
JAMESON LEE (lopp 8): varit ifrån länge pga en kota som spökat. Han har travat 1.21/1600m som snabbast inför detta. Bra läge och borde kunna dyka upp där framme trots ringrost.
LOOKING COOL (lopp 9): seg senast. Behöver ha fast o fin bana för att vara som bäst. Har varit med till banan och gått humörhöjande 1.35-jobb. Klent emot och kanske kan vara en skräll denna gång.
//MLA 2015-05-04//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.