Trevlig vecka….

Då var IT-maskinerna igång igen. Tyvärr har då digitalkameran havererat så det kanske blir lite färre bilder här en tid nu. Vi får se..
En fin vecka detta. Min gamla vapendragare Håkan K Karlsson var o hälsade på. Han har legat lågt över sommaren men verkade pigg o glad så det var ett kärt återseende och självklart håller vi tummarna för hans uppfödning Kan Ha som på tisdag ska försöka kvala in till Svenskt TravDerby. Sen har det dykt upp räkmackor i stallet, det sitter aldrig fel. Tisdagkvällen var mycket trevlig på annat håll. Igår avnjöts mycket fin travsport på E-läktaren på Solvalla. Vilka lopp vi fick se!!
I morse var jag till Mantorp. På fin bana fick Super Arnie-avkommorna WELLINGTON LEE 1.22/1600m  och ZINGO BRICK 1.19,5/1600m. Båda fick sträcka ut lite i sulky och jag var rätt nöjd. Zingo är aktuell för start i mitten av september.
Mantorp igen på lördag. MEGA KING jobbar bra hemma men har ju strulat i sina kvalförsök hittills. Vi provar igen. KILS TITAN (lopp 9) kändes ju upp senast. Inte så tufft emot i lärlingslopp och trivs med Henrik ”valpen” Nilsson. Hoppas han kan fixa en skaplig peng.
//MLA 2014-08-21//

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.