Valla idag….

Lilla stoet BAMBI FLASH är riktigt startsnabb men idag blev det lite ”för bra”. Jag hade satt på henne ett helstängt huvudlag till dagens lopp på Solvalla. Det blev enkelt spets men tyvärr lite för ”hett” och hon blev trött efter ett 1.13 varv. Det blev en 6:e plats och jag var nöjd ändå. ULM DE CALIX galopperade bort sig.  På måndag blir det Mantorp.  SIGEL GARLINE är sist ut av stallets 2-åringar till premielopp. Ytterligare trav blir det på torsdag då ALLEGRO BRICK , KAY ADAMS och LEO MESSI lastas till Örebro.  Lopp letas även till LOOKING COOL som har ett lopp i kroppen men dåligt med startpoäng.

image”- Jag släppte på honom för mycket kort efter start och han galopperade!”   Tommy ”Guldhjälmen” Stark  var lite besviken efter loppet idag som han körde med egenägda ULM DE CALIX. Det blev en galopp och kom aldrig med i matchen. Hästen såg dock fin ut och håller säkert formen. Men konstaterade samtidigt:

– En upplevelse att få köra lopp på Solvalla. Det kommer fler lopp och vi kommer igen!

 

 

 

VECKANS SNACKIS… har blivit den händelse som utspelade sig på Dannero Travbana i måndags. Efter en incident som ledde till att en häst i ett lopp kom lös och skenade så rusade en åskdare/hästägare in på banan och handgripligen gav sig på den kusk som orsakat incidenten. Fullständigt vansinnigt och oacceptabelt såklart, inte minst pga den säkerhetsrisk som det också innebär. Hoppas att ST nu med riktigt kännbart straff visar att vi (som tävlar) inte vill ha folk springande på banan i sådana ärenden. //MLA 2015-09-25//

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.