Veckan har rullat på…

Full rulle hela veckan med en del åkande.. Förutom det så har det tränats hemma.  PERLA DOC fick stå över lite då hon inte var bra i måndagspasset. NIKLAS KLIPP är konvalecent efter operation. De andra tre unghästarna tränar bra.
Måndags: KILS TITAN fick för tufft upplägg och blev trött i lärlingsloppet på Mantorp. BALLETMEISTER var med i samma lopp. Han blev dragen bakåt av trött konkurrent men avslutade fint och var travade bra till en 7:e plats.
Torsdags: EN RICO röntgades om och hans hovbensbrott läker på bra. Han sätts igång igen direkt efter nyår. ZINGO BRICK var lite sliten och blev behandlad i en kota. Han kommer bara att jobbas lugnt nån månad framåt.
Fredags: LOOKING COOL gjorde comeback på Valla. Blev för ivrig och felade bort sig direkt. Kändes Ok efteråt men blev trött.  Borde gå framåt och startar nog i Örebro den 18:e nästa gång.
idag Lördag : Fyra hästar till Mantorp för jobb. ALLEGRO BRICK är en fin 2-åring men idag var jag inte nöjd med honom. Han sprang på en töm och hade dessutom hög puls. WELLINGTON LEE 1.23/1600m. Bra orkesmässigt men sprang o bröt en del. BAMBI FLASH och JAMESON LEE fick lufsa på lite i två 1600m- heat. 1.21,5 i det snabbaste. Båda får godkänt.
IMG_9991
BAMBI FLASH (th) och JAMESON LEE fick två nyttiga ”kortheat” på smetig men ändå bra bana på Mantorp idag. Bambi ska få göra några starter inom kort och Jameson är kraftigt på gång efter skada. Han ridtränas en del och närmast väntar ett montekval för hans del.
Hästarnas förkylningar är nu borta men däremot har jag själv dragit på mig en rejäl snuva men det är bara kämpa på. Även ”Guldhjälmen” muttrade nåt om att han var förkyld men det var nog inte så farligt….
//MLA 2014-12-06//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.