En bra träningsdag !

Idag har det varit riktigt jäkla roligt att träna hästarna. Wellington Lee och En Rico på slingan. Fina. Liksom Allegro Brick och Aha. På rakbanan jobbade Zingo Brick och Chili On Line. De fick knalla på i 1.35-tempo i sanden och allt var väl. Liksom för duon Jameson Lee och Kils Titan som rörde sig i lite snabbare tempon. Båda kommer ut i Örebro nästa torsdag. Sammantaget var det en bra träningsdag för samtliga.
 Plus även till den hästägare som tittade förbi och lämnade en ask godis-kola. Den tog dock slut ganska fort under eftermiddagens pyssel med pållarna.  
I helgen blir det viss stalltjänst men inte så många körningar. De små (ja, relativt iallafall) tvåbenta pockar på uppmärksamhet så det kan bli nån utflykt till nåt roligt ställe. Lördag kväll blir det helig tid vid TVn. Jag missar inte Ulf Dageby tredje veckan i rad.
SAM_3832
CHILI ON LINE har nu tränat på en tid efter långvila pga hjärtfel. Han är pigg och glad i jobben men har en bit kvar till start men kanske kan vara en rolig starthäst i stallet i vinter.
//MLA 2013-11-08//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.