Fint banjobb av Bambi !

SAM_4426
Treåriga BAMBI FLASH (bilden) skulle ha kvalat för två veckor sedan men hade gjort illa sig på något och fick strykas för den sårskadan. Innan tisdagens tävlingar på Sundbyholm SAM_4395luftades hon i ett jobb. Hon travade 1.23/1600m i långvagn på bra sätt. En liten käck travare som jag hoppas kan bli nyttig när hon kommer igång och tävlar.  Nu siktar vi mot kval inom kort. LOOKING COOL (bilden) var 7:a i ett struligt lopp där det kördes kors o tvärs och delades ut botlappar högt och lågt. Även jag fick rött kort. Hästen håller skaplig form och startar nog Mp den 14:e igen.
   KILS TITAN var 5:a i ett lärlingslopp i Mantorp i måndags. Han avacerade mitt i loppet och höll farten bra på slutvarvet utan att tokglänsa. Örebro nästa torsdag om poängen räcker. Även till Mantorp hade vi med en av stallets hästar som fick ett banjobb, MEGA KING blir allt bättre och 1.27/2100m var ett bra jobb av honom.
Hemma jobbas hästar i veckoslutet och även lite i helgen. ZINGO BRICK har varit sjuk men joggas nu och känns fin. AHA kommer mer och mer. EN RICO och EPICUS är också i ”full maskin” och tränar kontinuerligt på bra sätt. ALLEGRO BRICK är en fin häst men nu tar han den lite lugnt efter att ha fått en has ombränd. Blir bara hage för honom nästa vecka också. WELLINGTON LEE har haft strul med ett bakben. Motionskörs och ska på omkoll nästa vecka. JAMESON LEE är tyvärr skadad. Han kommer få en lång paus.
//MLA 2014-04-03//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.