Ganska nära revanch…

imageNja, det blev ingen riktig revanch för BAMBI FLASH i går på Sundbyholm. Men det var nära. Vi fick ett fint smyglopp men luckan kom lite för sent och det blev en 2:a plats. Hon är klart på gång igen och rekordsänkte rejält till fina 1.16,0/2140m. Nytt rekord även för ULM DE CALIX men tyvärr räckte det inte till nån placering. I premieloppet glänste SIGEL DOC. Dream Vacation-stoet är en fin travare som noterade 1.29,5/2160m med lätthet. Treåriga EN RICO har släppt till bra. Inlånade Lars-Åke Söderholm lotsade runt valacken lugnt och fint i kvalet och var riktigt nöjd. Tiden 1.23,5 lite blygsam men hästen pressades ingenting. Han kan vara startaktuell om ett par veckor.  På vägen till tävlingarna hade vi oturen att få punktering. Ett bakdäck på hästbussen exploderade men vi hade tur och hittade en vägficka och sedan löste ”teamet” det på ett efektivt sätt.

imageI tisdags var vi till banan och gnuggade ett gäng. På mycket fin Mantorps oval tränade: SIGEL GARLINE 1.30/2100m. Han känns fin och är klar för premielopp. WELLINGTON LEE , ALLEGRO BRICK och LOOKING COOL tränade runt 1.20/1600m. Klart godkända, lite extra plus på Looking Cool som gör comeback nu på tisdag på Eskilstuna. Samma dag startar vi även KAY ADAMS (Bilden)Hon tränar bra hemma men har fått uselt läge och det blir nog tufft att vinna. I övrigt: ZINGO BRICK jobbar på. NIKLAS KLIPP, ANDY PANDY ONE och U.BERGS SVANTE likaså och känns fina. LEO MESSI har anmälts men inte kommit med. JAMESON LEE har vi ökat träningen på. MATRIX AGAIN tömkörs för fullt. BALLETMEISTER bara lugna jobb.

NY REGEL FRÅN ST: ingen barfotakörning i lopp tillåten fr.o.m. 1 december t o m sista februari. Dvs under tre månader. Jag kan tycka det är bra. Som det var i vintras var det väldigt mycket dribblande hit o dit och olika omdömen från bana till bana och från gång till gång. Nu vet man vad som gäller i god tid.   //MLA 2015-09-11//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.