Isigt…..

Isigt på vägarna och fortsatt bra underlag att träna på. På den tvåbenta fronten har det varit lite förkylningar. Särskilt bland de små. Jag har fått anpassa stallets träningar en aning efter detta under veckan men vi har ändå hunnit med det vi ska och det har flytit på bra.
Vi startar tre hästar nästa vecka. Sen blir det en resa till veterinären i slutet av veckan. EPICUS har lämnat stallet pga skada.
MANTORP månd 23 febr, kvällstrav
LOOKING COOL (lopp 1): nära seger senast. Har gått ett jobb hemma efter det och var ok då. Får smygas invändigt och hoppas att han kan greja en slant.
ESKILSTUNA tis 24 febr, lunchtrav
KILS TITAN (lopp 3): vann ganska enkelt en skrällseger senast ifrån spets. Nu har han bakspår och möter mycket bättre hästar. Formen är nog bra men han jagar bara en mindre slant denna gång.
BALLETMEISTER (lopp 4): kändes kanonfin senast. Tränat bra i backen efteråt. Loppet håller bra klass för att vara ett 10.ooo kr-lopp, men vi har bra läge. Jag siktar på att köra i spets. Han duger nog en bit då.
IMG_0041
BAMBI FLASH skrittas bara under veckan. Hon har dragits med dåliga blodvärden och vi ska ta nya prover nästa vecka på henne.
//MLA 2015-02-20//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.