Jul i luften…

MLA-hästar på väg....

MLA-hästar på väg….

Ja, vi fick med oss lite placeringar från Solvalla igår kväll. JAMESON LEE hamnade illa till från början. Han gjorde ett godkänt lopp i skymundan som 6:a. KILS TITAN hade väl heller inget helflyt med loppet men fullföljde bra till 5:e platsen. I samma lopp galopperade LOOKING COOL bort sig efter 800m. Han blev aldelles för pigg och kom för nära ekipaget framför så det blev fel. Där tror jag formen sitter. Dessa tre är startaktuella igen inom den närmaste tiden.
Hemma jobbades hästar i tisdags och en hel massa ska även tränas i morgon. Mildvädret gör det rätt så bra att träna överallt nu. I tisdags tränade vi mest i skogen och det lär väl bli så imorgon också.

Julhelgen står och väntar och med allt vad det innebär. Jag ska inte påstå att jag är bekväm med det hela Framför allt inte julklappshandeln. Där brister fantasin och undertecknad känner sig vilsen bland allt folk i affärerna. I dag kom jag och tänka på klapparna som man fick på julen när man var barn. Möjligen var min far lika fantasilös som mig. Eller var han det?… travtömmar, körspö, stamböcker och prenumeration på Solvalla programmet var bla innehållet i julpaketen jag fick som liten skolpojke..
SAM_2505
Pappa Lasse…. handlade julklappar med omsorg till sina grabbar…
//MLA 2013-12-19//

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.