Julrapport…..

IMG_9996
STALLSNACK:

1-åringar: (snart 2 år…)
ANDY PANDY ONE: trevlig och social häst som sköter träningen på optimalt vis.
NIKLAS KLIPP : haft div beskymer under hösten. Nu har han växt en del och ska snart sättas igång efter ett uppehåll pga benbitsoperation.
THEO GARLINE: stor o fin travare. Blir spänd emellanåt och ska ev kastreras.
PERLA DOC: har lite humör men visar fina anlag i träningen
U.BERGS SVANTE : har varit fin från första början och fortsätter på den linjen..
2-åringar (snart 3 år…)
ALLEGRO BRICK : fin typ. Var dock inte till sin fördel i banjobb för en tid sen. Fick pausa lite och tränar nu bra igen.
EPICUS : kom igång lite sent men hann med premieloppet ändå utan stress. Tränar bra. Mest styrkejobb.
EN RICO: vilat länge pga hovbensbrott. Sätts igång efter nyår. Har ju tappat en del men blir intresannt att följa.
3-åringar (snart 4 år…)
BAMBI FLASH: fin som 3:a i comebacken förra veckan. Startsnabb och travsäker som hon är bör hon ha en del att hämta. Matchas främst i stolopp. Start i början av januari igen.
ZINGO BRICK : mycket stor häst. Gjort fyra starter och varit hyfsad. I sista starten var han inte bra och fick åtgärdas. Fick en paus men har tränat igång igen. Behöver träna på ett par månader nu.
WELLINGTON LEE: har blivit lite sen utan att han varit avställd något. Han släpper till mer och mer. Ska köra ett provlopp med honom inom kort.
äldre:
BALLETMEISTER: avslutat bra sista två starterna efter att blivit dragen bakåt i fältet. En häst med hög kapacitet som kan tjäna fina pengar om han får vara fräsch. Startar Solvalla på onsdag.
KILS TITAN: rent travmässigt urläcker men han har svårt att bjuda till sista biten i loppen. Fått en liten paus men siktar på ett par montélopp i januari med honom.
JAMESON LEE: ska starta i Gävle på tisdag. Det är första starten på nio månader. Var fin i montékval förra veckan. Han behöver startas igång men kan bli nyttig igen.
LOOKING COOL: inte lika bra som han var i somras. Har gjort två starter nu och inte varit som bäst. Letar formen i Gävle på tisdag men fick trist startspår.
STALL MATS L ANDERSSON
önskar alla
GOD JUL !!
//MLA 2014-12-23//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.