Kils Titan bäst i helgen. 3a idag

Tre av stallets hästar har luftats i helgen. WIND BEAUTY höll skapligt till en 6:e plats från opassande dödensresa. JAMESON LEE också 6:a. Blev lite stum till slut efter tuf öppning från skitläge. Båda hästarna kommer ut igen redan till lördagen i Eskilstuna. Dagens 3:e plats på Solvalla med KILS TITAN gladde mest. Inlånade Hans-Owe Sundberg körde optimalt och fick maxutdelning. Hästen uppträdde glädjande nog rappare idag men vi gör en koll hos veterinären innan nästa start då han hängde på en töm.
 Nu trycker vi på med arbete för fullt här hemma hela veckan. Hoppas på soligt höstväder och lite torra banor. Tyvärr mörkare efter klockomställning.
 VM i V75: tävling som pågår i hela landet ett par veckor framöver. Det började i lördags. Jag deltager inte själv men noterar (finns resultat på ”nätet”) att ett flertal av stallets hästägare samt ”hang arounds” är med i tävlingen. Jag kommer hålla koll och det kommer säkert vidare rapportering här.
1240141_507934562627797_14631045_n
2-åriga LARITZ CROWN gick vidare till Sundberg idag. Hästen har utvecklats fint under året och vi får önska god tur till ägargänget som hälsat på och visat stort intresse under hästens tid hos oss. Kommer sakna delägare Ewas goda mackor.
//MLA 2013-10-27// 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.