Ny häst !

imageNy häst. LOVEKILLER U.M. 1,5 år hingst e Andover Andover – Blue Chip Maid. Ägare: Klockartorp Stable HB mfl. Det här är en riktig snygging med intressant härstamning.

Detta är en andelshäst där vi knutit samman nya och gamla hästägare. Gänget består av, imageförutom undertecknad själv,  Jonas ”medicinmannen” Behm, nykomlingen Ulf ”Norrlänningen” Byström, Marita Samuelsson, Torbjörn ”Vanja” Boijje samt Seppo Vähli-Taino.  Den sistnämnde har vi haft mångårigt samarbete med. Seppo är även reseansvarig för de årliga resorna till Kungstravet i Finland. Vad många dock inte känner till är att Seppo är en mycket populär sångare. På bilden ses han i ett magiskt framträdande med fantastisk röst framföra Tom Jones gamla jättehit från 1969 ”Delilah” på en Finlandsbåt förra sommaren.

Vi gör tre starter i veckan. ULM DE CALIX startar i sulky breddlopp Eskilstuna på tisdag. Han är bäst i monte och jag är nöjd med peng. CLEMENZA startar i Örebro på torsdag från bakspår. Han känns mycket fin efter segern men har tidigare visat sig växa flera klasser i spets. Nu får han gå bakifrån och möter dessutom mycket bättre hästar än senast. På fredag siktar vi mot Solvalla med EN RICO. Han känns fin hemma men är åtgärdad i en kota efter senaste starten men gör säkert en fin insats igen. I övrigt så blir det fullt upp hemma med träningar och annat och även en avstickare till Solvalla på tisdag där ANIMATRIX ska besöka kliniken och bli opererad i ett bakknä. //MLA 2016-10-02//

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.