Seger för Diaz !

  • SÖNDAG och ännu en vecka har passerat revy. Veckan började på strålande sätt. På MANTORP i måndags bärgade DIAZ en seger till stallet. Stoet imponerade så smått , om än i skral omgivning, då hon var totalt överlägsen på 1.14,7/1640. Oddset 3,78. Grattis till ägarna Allegro Stable, Ulf Byström & Markus Nilsson. Nästa start för henne blir den 6:e i Eskilstuna.
    Midsommarafton brukar vara en trevlig dag. Så även i år. Det blev en lång dag och kväll med härliga ”gamänger” nere i byn. Trevligt..                               Nu i kommande vecka bär det av till Eskilstuna på tisdag med två hästar. XANTHIS EUPHORIA från en bra läge i ett juniorlopp. Får kusken till styrningen så kan hon dyka upp bland de tre igen. ICEBREAKER D.S. har inte fått till det i sina två lopp. Han har uppträtt valpigt och behöver nog vara med lite och skaffa rutin. Fart och kapacitet finns.
    På lördag ska STAND UP STARSIX och LYSSUM testas i provlopp igen. Annars full fart här hemma med träningar och stall tjänster.  Louise Binklinge är sedan en tid tillbaka med i stallet och jobbar och några av familjens ungdomar sommarjobbar på gården med div arbeten. // 2021-06-26//
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.