Stallsnack 8/10

1-åringar:
ANDY PANDY ONE : tömkörs för fullt och sköter sig mycket bra. Vagn nästa vecka.
NIKLAS KLIPP: har en del växtproblem och körs mest i skritt men uppför sig bra.
THEO GARLINE: har varit lite spänd men han tömkörs nu utan problem.
PERLA DOC: fint sto. Sköter sig bra när hon tömkörs.
U.BERGS SVANTE: stenhård när han kom men har nu ”landat”. Har tränat i vagn ett tag och rör sig på ett trevligt sätt.
2-åringar:
ALLEGRO BRICK: fin tvååring. Tränat 1.27/2100m i bra stil. Ska få mycket mängd närmaste månaderna.
EN RICO: tränade jättefint på försommaren. Tyvärr fick han en hovbensfraktur och vilar fortfarande pga av denna.
EPICUS : kom in sent i träning och har varit sen trots att han är en liten nätt travare. Har släppt till fint på slutet och tränat 1.30 full väg. Går premielopp nu på lördag 11/10.
3-åringar:
BAMBI FLASH: var inte bra senast i Vaggeryd. Hon är åtgärdad efter det men även varit lite snorig. Känns fin i lugna jobb och har inte så långt kvar till start igen.
WELLINGTON LEE: är sen men blir allt bättre. Tränat 1.20/1600m ett par gånger. Kanske blir ett par starter i höst för att få lite rutin.
ZINGO BRICK: svek lite senast. Han är stor och behöver mera jobb i sig, kommer få en längre träningsperiod i vinter av tung träning. Planen är dock att göra ett par starter innan.
äldre:
BALLETMEISTER: kapacitet för V75 när han fungerar. Spurtade bra som 5:a i måndags men fungerade inte i travet. Får besöka doktorn igen inom kort.
JAMESON LEE: har tränat ett tag nu efter långvila pga gaffelbandskada. Får en del ridpass också. Ska börja tuffas på lite i träningen inom kort.

KILS TITAN: lite uppåt i ridlopp senast. Har inte kommit med i ordinarielopp och får jaga mer poäng i uppsamlingsloppet i Gävle på tisdag. Tränar bra….som vanligt….
LOOKING COOL: gjorde flera bra lopp i somras. Har nu inte startat på ett tag pga div skavanker. Har problem med hovarna och nu senast med ett tjockt bakben. Hästen tränas lugnt nu. Han har tio liv och kommer säkert igen nu också.
//MLA 2014-10-08//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.