Strykningar !

mms_20141012_195851Lindy Lane-sonen EPICUS (bilden) blev sist ut av stallets tvååringar att avverka premielopp. I lördags knallade han 1.30,2 /2160m och skötte sig fint. Han får nu träna på lite mer mängd innan han ska slussas in till Hans-Owe Sundberg.
Med till banan i lördags var även WELLINGTON LEE, han fick ett 1.23/1600m-jobb innan tävlingarna och var bra på det.
STRYKNINGAR: jag strök KILS TITAN ur kvällens lopp i Gävle. Han hostade i helgen och fick stå över ett jobb också. Även BAMBI FLASH är struken i veckans tilltänkta start. Hon kollades hos veterinären idag och blev behandlad i framkotorna. Även BALLETMEISTER är omplåstrad och vi behöver nog en månad för att få dessa tillbaks i lopp igen. Det kommer nog bli en veterinärresa även nästa vecka. EN RICO ska få sin hov omkollad. JAMESON LEE ska vi ta en glutt på innan han trycks på i jobben. Fungerar och håller han igen räknar jag med att han kan bli nyttig i vinter.
TILL SIST: efterspelet av sommarens herrmiddag hos mig tycks nu ha fått sin lösning. Lars-Erik ”Stall Bahamas” Medström som var siste man hem (fram på småtimmarna…) påstod några dagar senare att han fått på sig fel skor och att således någon annan tagit hans. Ingen annan av festdeltagarna ville på ett ”hånfullt” sätt kännas vid detta. Nu har dock skoförväxlingen fått en förklaring. En av stallets hästägare, vi kan här kalla honom för ”X” har hört av sig eftersom att han efter 2 månader (!!) kommit på att han har knallat runt i en annans mans skor. Huruvida om ”X” slitit ner Medströms märkesskor under dessa två månader förtäljer inte historien.
//MLA 2014-10-14//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.