Trav månd & tisd…

MANTORP måndag 9 sept, kvällstrav
LOOKING COOL (lopp 1): ströks för ett par veckor sedan pga svullet ben. Nu har han gått lite jobb hemma och även varit inne på banan och gått ett 1.23-jobb över 1600m. Hästen är mkt svårbedömd då han är skör och inte kan jobbas som vanligt. Målet är att  jag ska få iväg honom och att han är fräsch efteråt så han kan starta på och gå framåt av loppen.
JAMESON LEE (lopp 3): frontrunner som fått skitläge. Var sjuk senast. Uppåt nu och brukar gå bra efter vila men spåret grusar allt. Han ska tävla barfota och med ett ”can´t se back”.
ESKILSTUNA tisdag 10 sept, kvällstrav
KILS TITAN (lopp 2): hakade på skapligt som 5:a senast på Valla. Han agerade lite mer skärpt då och tränar bra efter det. Har fått ett bra läge och borde få vettig resa. Jag hoppas att han kan vara med där framme.
WIND BEAUTY (lopp 5): gick riktigt bra som 2:a i ett poänglopp senast. Känns snärtig och fin i jobben. Tillägg är alltid tufft men får vi en bra start och hamnar vettigt hoppas jag att hon kan greja en skaplig peng men att vinna blir tufft. Skor på och inga ändringar.
//MLA 2013-09-06//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.