Vilken kväll !!

Vilken kväll på Solvalla igår! Jag är tacksam att jag var en av de 10.2oo st åskådare som fick bevittna dessa tävlingar på plats. Nationalbanan har verkligen lyckats göra denna kväll allt bättre och vilka prestationer vi fick se. Man bara satt och njöt. Hela kvällen.. Det var riktigt trevligt och med JubileumsPokalen som krydda så blev kvällen smått magisk…

SAM_3198
I Legendloppet dök av mina gamla idoler Berndt ”Osten” Lindstedt upp och förgyllde kvällen ytterligare och viss nostalgikänsla infanns säkert hos fler än mig.
Tillbaks till vardagen idag. Fina banjobb i Mantorp av tvååringarna ZINGO BRICK och AXELIA. I andra heatet travade de 1.35/2100m.  Den förstnämnde glänser så smått på banan. Axelia var lite spänd idag men en riktig travare när hon slappnar av och jobbar på rätt sätt.
Lite i övrigt:
Veckans ”snackis”: Håkan-uppfödda KAN HA som kvalade in till E3-finalen på lördag. Stora pengar att köra om och bra motstånd men i en final kan allt hända och hela blå/gula stallet håller tummar och hovar!
 Veckans tråkigaste: sköra LOOKING COOL skulle gjort debut på Mantorp på måndag. Tyvärr är han svullen i ett ben och det måste kollas upp.
 Veckans vinnare i helgen: Room To Go i V75-6 snackas det om..
//MLA 2013-08-15//

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.