Epicus mot premielopp !

Bakom lånestyrningen Lucky Me blev det en 2:plats igårkväll på Örebro. Det var positivt. Stallets ZINGO BRICK var sämre än väntat.  Jag har ganska höga förväntningar på honom och blev besviken eftersom han blev rejält trött sista biten och borde varit bättre än 7:a. 
   I torsdags var EPICUS och ALLEGRO BRICK till banan igen. Jag körde ett 1.30-jobb/2100m  med den förstnämnda på bra sätt och siktar på premielopp på Sundbyholm nu på lördag för honom.
  Söndagen var jag ledig.. nåja förutom lite inre stalltjänst på förmidagen. Några timmar mitt på dagen tillbringades dock långt bort från hästarna. Bla med ett avkopplande besök på ett museum.
  Nästa start från stallet: I morgon (måndag) gör BALLETMEISTER comeback (lopp 11), han tränar bra och jag räknar med en bra insats. Motståndet är dock bra denna gång så det går inte att begära seger. Björn Goop får köra. Jag ska vara hemma o jobba med unghästarna.
//MLA 2014-10-05//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.