Nya hästar….

DSC_0746
PERLA DOC
sto 1 år e  Dream Vacation – Molly Hebre

DSC_0758
THEO GARLINE
hingst 1 år e Prodigious – Melanie Garline   

DSC_0745
ANDY PANDY ONE
hingst 1 år e Andover Andover – Like A Daydream

Verksamheten rullar för högtryck nu med stor vikt på arbetet med unghästarna. Det är som vanligt väldigt stimulerande att följa deras utveckling från första lektion och framåt. Med helgens påfyllning i ladan med tre st nya så blir det ju totalt fem att arbeta med under hösten och vintern. Fem mycket fina och välstammade djur.  En häst har lämnat stallet. MEGA KING flyttade hem till ägaren efter gårdagens lopp, där det blev en 7:e plats.
 I veckan får vi också den sista reparationen av hyveln till banan fixad. Detta gör stora förbättringar till banornas beskaffenhet under hösten. Arbetet som vanligt proffsigt utfört av vännen Leif F ”Hörsa” Magnusson.
Full arbetsdag på lördag. Massor jobb hemma sen bär det av till..

…ÖREBRO  lörd 4 okt, kvällstrav
ZINGO  BRICK (lopp 2): gick fullt godkänt i debuten. Han känns fin och ska säkert ha gått framåt med loppet i kroppen. Voltstart nu oroar lite. Han är normalt travsäker men kan bli dum och strulig när han ska in i själva voltningen. Inga ändringar i balans. Även om jag inte känner till motståndet så ska han nog kunna duga en bit om han fungerar.
//MLA 2014-01-01//   

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.