Full fart….

SAM_4552Viss oro för skitig o seg bana, pga ihållande regn, fanns i går morse då kosan styrdes mot Mantorp med fyra hästar för banjobb. Det visade sig vara obefogat. Ovalen var nämligen i toppskick och vi kunde jobba pållarna som planerat. Tvååringarna EPICUS och ALLEGRO BRICK var jag jättenöjd med då de tillsammans knallade 1.31/2100m på rejält sätt. Epicus har släppt till bra sista tiden och närmar sig premielopp. WELLINGTON LEE blir allt bättre i travet. Hans tidigare platsproblem märks knappast nu men han var lite seg på 1.20,5/1600m och får träna på hemma ett tag. BALLETMEISTER har 3 segrar på 6 starter i år. Det vittnar om kapacitet men tyvärr dras han med lite skadebekymmer. Nu närmar han sig comeback igen och löste 1.18/1600m i långvagn på bästa sätt.
  Hemma idag hade vi skitigt underlag och vi fick köra lite lugnare jobb. Extraplus till ZINGO BRICK. Han anmäls till Örebros lördagstrav nästa vecka.
  Ungtupparna NIKLAS KLIPP och U.BERGS SVANTE sköter sig bra. Dom tömkörs för fullt. Unghästtruppen kan ev få påfyllning. Vi gör en resa till helgens auktion och det kan kanske bli nåt nytt om vi hittar nåt lämpligt.
Veterinären lämnade återbud i måndags pga sjukdom. Kommer på nu på måndag i stället.

NÄSTA START:
ESKILSTUNA tisdag 30 sept , kvällstrav
MEGA KING  (på bilden)  (lopp 1): felade i en trång situation kort efter start i debuten. Han är mycket svårkörd och har nu fått sämsta tänkbara startspår. Det är mycket stor galopprisk, annars känns hästen lugnare hemma. Jag byter bett till denna gång men hoppas i första hand på felfritt lopp och en peng.
//MLA 2014-09-26//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.