Nytt rekord av Kils Titan på kyligt Mantorp…

Jameson Lee hade inte rätta turen igår på Valla. Han fastnade i trött rygg. Formen verkar dock sitta i och det blir Mp den 6e för honom nästa gång. I dagens starter på Mantorp banan blev det väl maxutdelning. Både Kils Titan och Wind Beauty smögs invändigt och fullföljde helt ok till 5e resp 6e platsen.
 Det har frysit på och varit kallt de senaste dagarna och banorna är inte alltför lättskötta då. Unghästarna får jobbas i skogen. Sedan kan det bli en resa till banan i veckoslutet. Aktuella är då CHILI ON LINE som tränar på fint samt LOOKING COOL som hämtat sig från hovproblem och känns allt bättre igen. Den sköra 4-åringen är väl inne på sitt 9:e liv typ, men som det ser ut nu kan det bli start i december för honom om det inte blir broddbanor.
  En resa till veterinären är också aktuell. I första hand gäller det LINDY HOPP som vilat länge pga blödning och ska kollas igen samt FROM ROSE MARY som ska få lte hjälp med läkningen av hennes knastriga framknän.
SAM_3920
Två hästar i samma lopp innebär lite mer arbete och logistik. Hästägaren, hovslagaren och vännen Gustav Hellman var idag med och knegade på bra i kylan. Här ses han med KILS TITAN som noterade nytt rekord och inkom som 5a med lånekusken Stefan Söderqvist.
//MLA 2013-11-25//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.