Petad !

Det finns faktiskt en gräns även för mig vad man tolererar. Nån gång då och då får man bli tvungen att säga ifrån… De senaste loppen undertecknad kört så har domarna fullständigt bevakat varenda steg man kört. Det har haglat böteslappar. Börjar bli en hel hög nu på köksbordet. Det är ganska trist faktiskt. Främst drivningsförseleser. Jag ska inte använda ordet förföljd (ja,ja det brukar även de ”stora” köra med när dom bojkottar styrningar el specifika banor) men lite så känns det. Värre blir det när man kikar på TV-sändingarna (där ser man fighter i slow-motion) och räknar in en 14-15 rapp på upploppsrakan av mer rutinerade ”drivers” utan att bli åtömd en enda krona. Japp, så är det med det och det är av den anledningen jag ”petar” mig själv från tävlingsulkyn några veckor framöver får vi se sen..
  Många hästar har jobbats här idag. Det har rullat på smätfritt, och det passar fint eftersom vi har besök av hästtandläkaren här imorgon. Så gott som alla stallets hästar ska kontrolleras och åtgärdas i munnen.
  Tränarmöte ikväll. ”Travarhälsan” det informeras om. Jordbruksverket har stött på ST att bevisa att vi kan sköta våra fyrbenta vänner. Det är väl inget fel i sig men det kanske känns lite överdrivet.. Vi får se vad som sägs.
//MLA 2013-11-19//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.