”Stenläggarn” lättad efter Kils Titans debut !

Full rulle här i stallet i går förmiddag då vi jobbade hästar på rakbanan som var kanonfin efter lite regn. Inget att gnälla på de som tränade. Sedan bar det iväg på en varm långresa till Färjestad där WIND BEAUTY jagade poäng från skitläge i ett sprinterlopp. Hon blev för skarp och kom på vingel direkt. Kom aldrig in i loppet och noteringen 1.14,8 räckte inte ens till en ”korvpeng”. Fredagkväll blev en bra bit in på lördag innan hästbussen åter rullade in på gården. Lite segt…
  LOOKING COOL kvalade in på Valla i onsdags. Den sköra 4-åringen gjorde det jag väntade mig. Skötte sig och knallade en 1.20-tid på lite smetig bana. Tyvärr tappade han en sko och trasade sönder redan liten hov. Är det fortsatt juste så debuterar han E den 18:e alt. Mp den 19:e.
  JAMESON LEE och debuterande KILS TITAN besökte den lilla sommarbanan Fornaboda i torsdags. Det blev en 6:e resp 4:e plats. Båda tröga och sega och löpte sämre än väntat. Får se hur dom känns i veckan.
  Eventuellt kan det bli nån start för stallet i slutet av nästa vecka. I veckan ska också två 2-åringar till banan för jobb. Mer info kommer. Solig helg väntas. Jobb väntar… Kanske bad också..
SAM_3045
KILS TITAN 3-åring som debuterade med en 4e plats i torsdags. Det är en fin travare. Skötte sig på bra sätt men var trög i loppet. Kollar upp honom lite annars blir det lite annan utrustning nästa start. Delägaren Henrik ”stenläggarn” Sorsa fanns på plats. Han var lite (mycket!) nervös och spänd inför sin hästs debut men mycket nöjd och lättad efteråt. Att vara travhästägare är spännande…
SAM_3034
Tvätta tävlingsutrutsning brukar jag vara tjurig på när jag inte är på humör efter en sen tävlingskväll. Då läggs det jobbet istället ut på entreprenad dagen efter….
//MLA 2013-08-03//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.